Šola mikrobiologije
Šola mikrobiologije

Mikrobiologija je veda, ki jo večina ljudi dojema kot nekaj kar je »tam nekje«. Z našo šolo mikrobiologije bi vam svet mikrobov radi približali. Ne samo, da vam ponujamo, da boste mikroorganizme gledali pod mikroskopom, pač pa boste pri nas spoznali tudi kako se mikroorganizme goji in kako lahko delamo z njimi. Ponujamo vam več različnih tipov šole mikrobiologije:


Marsikaj o nas boste našli na naši Facebook strani

Klasična šola mikrobiologije je nekajdnevni tečaj, kjer boste spoznali, da umivanje rok le ni brez pomena, spoznali boste, kaj se skriva v zraku, ki ga dihamo, na kovancu v vaši denarnici. In nenazadnje, pokazali vam bomo, da je svet mikrobiologije lahko zelo zanimiv! Tečaji so primerni tako za šolarje, kot tudi za odrasle – vseh starosti!

Posebno ponudbo imamo tudi za otroke, ki bi v družbi bakterij radi preživeli rojstni dan ali pa se zabavali v naših uricah mikroskopiranja. Kontaktirajte nas za več informacij.

Delo z mikroorganizmi je zabavno, zanimivo in uporabno še posebno za učitelje in vzgojitelje, ki svoje znanje vsakodnevno posredujejo otrokom. Kontaktirajte nas, izdelali bomo izobraževanje po vaši meri in vam omogočili, da boste spoznali svet mikrobiologije tako, da ga boste lahko sami uporabili pri svojem delu!  Letak z vsebino najdete tukaj...

Če želite, da mi pridemo k vam v šolo, bodisi v okviru učnih ur, naravoslovnega dneva ali ob drugih priložnostih, boste več informacij našli tukaj. Predvsem pri naravoslovnih dnevih vam lahko pomagamo tudi pri poučevanju biotehnologije!

Tudi na naše najmlajše - otroke do 3. razreda osnovna šole in otroke v vrtcih, smo pripravili program "moje prve ure mikrobiologije", kjer mi pridemo do vas s svojimi mikroskopi! Pokličite na s za več informacij.

Vsi programi so prilagojeni starosti otrok oz. potrebam učiteljev in vzgojiteljev. Veseli bomo vašega klica!


Mikrobiologija za podjetja
Mikrobiologija za podjetja

Mikrobiologija je del skoraj vsakega področja človekovega življenja. Podjetja, ki delujejo na področju v živilstva, gostinstva, farmacije in tudi v tehničnih strokah, se prej ali slej srečajo z dejstvom, da so mikroorganizmi pomembni tudi za njih. Ponujamo vam možnost analiz v našem laboratoriju (mikrobiološke analize za nadzor higiene in druge nadzorne meritve, reševanje težav z mikroorganizmi, preizkušanje mikrobne učinkovitosti različnih spojin ipd.). Predvsem vam nudimo možnost projektnega pristopa, ki v najkrajšem možnem času in na najbolj učinkovit način reši vašo težavo. Pripravljamo tudi izobraževanja iz področja mikrobiologije, ekologije in biotehnologije po meri naročnika – od splošnih, pa do zelo ozko usmerjenih tematik. Kontaktirajte nas za več informacij.