Šola mikrobiologije

V zadnjem letu smo svojo izobraževalno dejavnost usmerili predvsem v delo na osnovnih šolah. Naravoslovni dan "Mikrobiologija in biotehnologija", namenjem predvsem devetošolcem, smo v šolskem letu 2017/2018 izvedli preko 80 x. Najpomembnejše vodilo je, da je čim več praktičnega dela, hkrati pa tudi teoretičnega znanja ne dajemo na stranski tir.

Poleg mikrobiologije, pa smo v šolskem letu 2017/2018 dodali še eno tematiko naravoslovnega dne - "Hrana, vonji in okusi", ki jo izvajamo predvsem za 8., 7. ali 6. razrede.

Marsikaj o nas boste našli na naši Facebook strani.

Delo z mikroorganizmi je zabavno, zanimivo in uporabno še posebno za učitelje in vzgojitelje, ki svoje znanje vsakodnevno posredujejo otrokom. Kontaktirajte nas, izdelali bomo izobraževanje po vaši meri in vam omogočili, da boste spoznali svet mikrobiologije tako, da ga boste lahko sami uporabili pri svojem delu! Letak z vsebino najdete tukaj ...

Tudi na naše najmlajše - otroke do 3. razreda osnovna šole in otroke v vrtcih, smo pripravili program "Moje prve ure mikrobiologije", kjer mi pridemo do vas s svojimi mikroskopi! Pokličite na s za več informacij.

Vsi programi so prilagojeni starosti otrok oz. potrebam učiteljev in vzgojiteljev. Veseli bomo vašega klica!

Mikrobiologija za podjetja

Mikrobiologija je del skoraj vsakega področja človekovega življenja. Podjetja, ki delujejo na področju v živilstva, gostinstva, farmacije in tudi v tehničnih strokah, se prej ali slej srečajo z dejstvom, da so mikroorganizmi pomembni tudi za njih. Ponujamo vam možnost analiz v našem laboratoriju (mikrobiološke analize za nadzor higiene in druge nadzorne meritve, reševanje težav z mikroorganizmi, preizkušanje mikrobne učinkovitosti različnih spojin ipd.). Predvsem vam nudimo možnost projektnega pristopa, ki v najkrajšem možnem času in na najbolj učinkovit način reši vašo težavo. Pripravljamo tudi izobraževanja iz področja mikrobiologije, ekologije in biotehnologije po meri naročnika – od splošnih, pa do zelo ozko usmerjenih tematik. Kontaktirajte nas za več informacij.

Potrebujete še več informacij? Pošljite povpraševanje.

Delovni čas

Ponedeljek-petek: 7.00-15.00
Sobota: 7.00-15.00

Nedelje in prazniki: zaprto

Kontakt

Mikrobiologija Avberšek d.o.o.
Lipa 10, 3320 Velenje