Mikrobiologija

Mikrobiološke preiskave postajajo vedno bolj pomembne na širokem področju človekovega delovanja. Poleg dokazovanja patogenih organizmov v medicini, sega mikrobiologija tudi na področje farmacije, mikrobne ekologije, veterine, živilske industrije in higiene (pitna voda...). Za doseganje največjega učinka, mikrobiološke preiskave v našem laboratoriju vedno prilagajamo željam in potrebam naročnika. Na ta način dosegamo rešitve, ki so primerne za naročnikov delovni proces in so hkrati časovno in predvsem cenovno ugodne.

Posebne ponudbo imamo tudi za zobozdravnike. Izvajamo testiranje uspešnosti sterilizacije, po dogovoru pa tudi testiranje prisotnosti mikroorganizmov v vodi zobozdravniškega stola.

Okolje

Uporaba mikroorganizmov v okoljskih preiskavah je poznana že dalj časa, saj je etično bolj sprejemljiva od uporabe višjih organizmov, hkrati pa je hitrejša in cenovno veliko bolj učinkovita. Tovrstne preiskave dajo odgovor na vprašanje: »Kakšen učinek ima vzorec na žive organizme?«. Pri tem je zelo pomembna izbira metode, ki jo uporabimo. Zato te preiskave definiramo individualno, za vsakega naročnika posebej – da nam preiskava da najboljše možne rezultate.

Potrebujete še več informacij? Pošljite povpraševanje.

Delovni čas

Ponedeljek-petek: 7.00-15.00
Sobota: 7.00-15.00

Nedelje in prazniki: zaprto

Kontakt

Mikrobiologija Avberšek d.o.o.
Lipa 10, 3320 Velenje